Innmelding

Alle som liker svømming er velkommen til å starte i Bergens Svømme Club. Vi gir barn, ungdom, funksjonshemmede og voksne muligheten til å lære, trene og utvikle seg i et sunt miljø. Bergens Svømme Club ønsker å utvikle svømmere fra bredde til topp, og har fokus på engasjement og mestring i et inkluderende miljø. BSC ønsker å skape glede, trygghet og vinnere i vann!

 

Treningstilbudet i Bergens Svømme Club spenner fra rekruttnivå til elite med deltakere på internasjonalt nivå. Vi har pr. i dag fem forskjellige konkurransegrupper, A tom. D. Hver av treningsgruppene er satt sammen av utøvere på omtrent samme nivå, og er ikke avhengig av alder. Vi forsøker likevel å unngå for store aldersforskjeller innenfor de enkelte gruppene. 

 

Nye svømmere anbefales å komme på en prøvetrening. Her kan en av våre trenere med bakgrunn i svømmeteknikk, ambisjoner og alder finne den riktige treningsgruppen. Treningene foregår i AdO. Hvis du har spørsmål eller vil avtale en prøvetrening, kan du ta kontakt med sportslig leder eller hovedtrener. Svømmere som ønsker å bytte klubb til BSC bes ta kontakt med sportslig leder. 

Ønsker du å melde deg inn som medlem i BSC kan du gjøre det her: medlemskap.nif.no/24809

Sportslig leder:

Flemming Skov Jenssen

E-post: flemmingsj@me.com

 

Hovedtrener

Jeremy Bruggeman

E-post: coachbruggeman@gmail.com