Stevnerutiner

 1. Stevner som BSC skal delta på er omtalt i terminlisten. Alle stevneinvitasjoner offentliggjøres på BSC sin Facebookgruppe. Alle henvendelser skal rettes til trener, ikke til arrangerende klubb. Påmelding gjøres av trener i dialog med svømmer.

 2. Still i god tid til stevne. Finn treneren din og si ifra om at du er på plass med en gang du kommer. Blir du forhindret i å komme må du si ifra til trener.

 3. Innsvømming er viktig og gjennomføres under veiledning av trener. Når trener er på lagledermøte må foreldrene ha ansvaret for sitt/sine barn. 

 4. Bergens Svømme Club sitter samlet. Dette bidrar til samhold, klubbfølelse og tilhørighet. 

 5. Det er trener sitt ansvar å få barna til rett bane til rett tid, om ikke annet er avtalt med foresatte. Foresatte har ansvar for at barnet kommer bort til treneren i god tid før heatet. Barna må også komme til treneren etter at de har svømt for å få tilbakemelding.

 6. Det er viktig å være godt forberedt til start. Bruk BSC-badehette. Ha briller som ikke lekker og som er stramme nok til å tåle stup. 

 7. Sjekk heatlisten og ha kontroll på hva du skal svømme. Følg med på dommerens signal. 

 8. Alle må være stille når dommer signaliserer klar til start. 

 9. Alle bør være med på stafettlagene. Om det ikke er lag til alle så ikke gå før stafettlagene er ferdig. 

 10. Vi heier på hverandre.

 

Dette er lurt å ha med seg på stevnet:

 1. Treningstøy og sko til å ha på mellom heatene. BSC har klubbtøy til salgs.

 2. Drikkeflaske med navn.

 3. Sitteunderlag til foresatte.

 4. Kulepenn til å følge med på heatlistene som kan kjøpes, slik at dere kan følge med når barnet skal svømme, og i hvilke heat og bane..., og notere tid...

 5. Ta gjerne med frukt eller annen sunn mat. Dette selges vanligvis på stevner. Vi oppfordrer til å unngå godteri. Ikke spis rett før et løp.

 6. Håndklær; ett til dusj og ett til å tørke seg etter hvert heat. 

 

BLI KJENT MED ANDRE SVØMMERE,OG GLED DEG OVER EGNE OG ANDRES PRESTASJONER

LYKKE TIL!